Afşin Toki Eshab-ı Kehf İlkokulu
YEŞİLYURT MAH. TOKİ/6 SK. AFSIN TOKI ESHABI KEHF ILKOKULU BLOK NO 2A İÇ KAPI NO 2 AFŞİN / KAHRAMANMARAŞ

VİZYON

Afşin Toki Eshab-ı Kehf İlkokulu Olarak : Türk Milli Eğitiminin amaçları ışığında; dünü, bugünü ve geleceği bütünleştirerek erdemli insan olmanın idealini ve değişimi yaşayacak özgün, etkili ve nitelikli bir okul toplumu oluşturmaktır. Atatürk İlke ve İnkılapları doğrultusunda, milli ve manevi hislere sahip, doğru, dürüst, çağdaş, araştırmacı, özgüvenini kazanmış, güzel ülkemizi hak ettiği yere getirmek için sürekli çalışan bireyler yetiştirmektir. İlköğretim alanında yönetici, öğretmen, personel, öğrenci ve velilerin el birliği ile çevrede, ilimizde, bölgemizde örnek ‘ model okullardan’ olmak kurumumuzun vizyonudur.

MİSYON

Afşin Toki Eshab-ı Kehf İlkokulu Olarak : Biz; bütün öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili , kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerini sağlamak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız. Amacımız; sevgi, saygı ve güven ortamında "başarma azmi" ve "geleceği şekillendirme sorumluluğu" ile mükemmele ulaşmak için çalışmak, sürekli gelişimle öncü olmaktır.

Şiir , öykü, kompozisyon alanında alınmış birincilikler bulunmaktadır.

Normal Eğitim

08:30 / 15:00